Administrator strony, na której się znajdujesz, przetwarza informacje zawarte w plikach cookies. W przypadku zbierania informacji o użytkownikach zbierane są wyłącznie anonimowe dane w postaci zbiorczej, nie obejmujące danych osobowych. Plik cookie to mały plik tekstowy zapisywany na komputerze użytkownika podczas odwiedzania witryny korzystającej z plików cookie. Podczas następnej wizyty na tej stronie może odczytać plik cookie i wyświetlić strony zgodnie z ustawieniami. Niniejsza strona korzysta czasem z plików cookie, ale tylko dla ułatwienia korzystania z niej. Jeśli nie akceptujesz ciasteczek przechowywanych na Twoim komputerze, możesz zmienić ustawienia w swojej przeglądarce, aby nie zapisywała plików cookie.Zapoznaj się z polityką cookies.
Lekki i puszysty omlet ze świeżymi szaragami, bardzo lubię te połączenia a najlepsze jest to że ten omlet świetnie smakuje też na zimno.
Instrukcja
Etap
Zrobione
Odkrój końcówki szparag i obierz je delikatnie do połowy szczytów nie obieraj. Rozmieszaj jajka w śmietance.
Etap
Zrobione
Na patelni rozpuść masło i dodaj pokrojona cebulę w piórka oraz szparagi, posól delikatnie i podsmaż aż wszystko się zrumieni.
Wlej masę jajeczną. Smaż pod przykryciem .