Administrator strony, na której się znajdujesz, przetwarza informacje zawarte w plikach cookies. W przypadku zbierania informacji o użytkownikach zbierane są wyłącznie anonimowe dane w postaci zbiorczej, nie obejmujące danych osobowych. Plik cookie to mały plik tekstowy zapisywany na komputerze użytkownika podczas odwiedzania witryny korzystającej z plików cookie. Podczas następnej wizyty na tej stronie może odczytać plik cookie i wyświetlić strony zgodnie z ustawieniami. Niniejsza strona korzysta czasem z plików cookie, ale tylko dla ułatwienia korzystania z niej. Jeśli nie akceptujesz ciasteczek przechowywanych na Twoim komputerze, możesz zmienić ustawienia w swojej przeglądarce, aby nie zapisywała plików cookie.Zapoznaj się z polityką cookies.
Co zrobić z tuńczykiem z puszki, właśnie ten przepis pokazuje ze możesz zrobić coś niesamowicie pysznego i prostego.
Tuńczyk z puszki kolorowe warzywa i aromatyczne zioła oraz skórka z limonki.
Placki są soczyste i bardzo aromatyczne .
Instrukcja
Etap
Zrobione
Przygotuj składniki
Etap
Zrobione
Odsącz tuńczyka z wody, dodaj posiekaną paprykę, kukurydzę i posiekane zioła, dodaj jajo, mąkę i parmezan. wszystko dokładnie wymieszaj i dodaj skórkę z limonki oraz dopraw do smaku.
Etap
Zrobione
Formuj placki i smaż około 4 minut na małym ogniu z każdej strony.
Podawaj je z kwaśną śmietaną .