Administrator strony, na której się znajdujesz, przetwarza informacje zawarte w plikach cookies. W przypadku zbierania informacji o użytkownikach zbierane są wyłącznie anonimowe dane w postaci zbiorczej, nie obejmujące danych osobowych. Plik cookie to mały plik tekstowy zapisywany na komputerze użytkownika podczas odwiedzania witryny korzystającej z plików cookie. Podczas następnej wizyty na tej stronie może odczytać plik cookie i wyświetlić strony zgodnie z ustawieniami. Niniejsza strona korzysta czasem z plików cookie, ale tylko dla ułatwienia korzystania z niej. Jeśli nie akceptujesz ciasteczek przechowywanych na Twoim komputerze, możesz zmienić ustawienia w swojej przeglądarce, aby nie zapisywała plików cookie.Zapoznaj się z polityką cookies.
Świetna przekąska na andrzejkowy wieczór marynowane w whisky ślwiki które zawijamy w boczek i smażymy. Whisky w której leża śliwki przechodzi wędzonymi śliwkami i na prawdę jest bardzo dobra . Nie wylewaj jej 🙂
Instrukcja
Etap
Zrobione
Etap
Zrobione
Przełóż do szklanki z whisky śliwki i zostaw na 10 minut.
Etap
Zrobione
Odsącz śliwki i zawijaj w plaster boczku.
Etap
Zrobione
Śliwki smaż na patelni na średnim ogniu z odrobiną tłuszczu z każdej strony.