Smażona młoda kapusta z pastą z pistacji i tahini

Wróć do przepisów Przygotowywanie: Przyrządzanie: Porcje: Poziom: Składniki 1 mała młoda kapusta 1 szalotka 400g jogurt grecki 2 łyzki miodu 2 łyzki miodu 10 ml olej świeży koperek 1 pęczek 100g pistacji 2 łyżki pasty tahini z sezamu 50ml wody Nie wiem czy to wiesz ale z młodej kapusty można wyczarować pyszne dania, nie tylko […]

Sałatka z bobem i ricottą

Wróć do przepisów Przygotowywanie: Przyrządzanie: Porcje: Poziom: Składniki 500g bobu 100g sera ricotta 1 cytryna 1 szalotka olej 20 ml do dressingu 2 łyżki posiekanego koperku miód olej 20 ml do smażenia Nie przepadasz za gotowanym bobem to spróbuj zrobić z niego sałatkę. Możesz ją jeść samą ale sprawdzi się tez jako dodatek do grillowanych […]

Papryczki padrone z mozarellą

Wróć do przepisów Przygotowywanie: Przyrządzanie: Porcje: Poziom: Składniki papryczki padrone duże 300g mozzarella w kawałku 300g jajko 2 szt mąka 100g bułka tarta 200g sól suszony czosnek Bardzo fajna przekąska, sprawdzi się jako tapas ale tez jest fajnym dodatkiem do mięsa i innych grillowanych smakołyków albo jako przekąska do wina. Instrukcja Etap 1ZROBIONENakrój papryczki i […]

Zaloguj się

Kurs robienia sushi

Przedstawiamy prawie dwu godzinny kurs gotowania sushi w 15 odcinkach, wykonany przez wspaniałego specjalistę z tej dziedziny. Marek Siol przedstawi wam krok po kroku jak wykonać wspaniałe sushi.

Możesz zakupić u nas dostęp do kursu, klikając w poniższy przycisk. W środku możesz zobaczyć przykładową lekcje.