Makaron ryżowy z krewetkami i pastą adżika

Wróć do przepisów Przygotowywanie: Przyrządzanie: Porcje: Poziom: Składniki 80g makaron ryżowy 1 łyzka pasty adżika 4 łyżki oleju z czego 2 do marynaty 6 krewetek argentyńskich lub tygrysich 1 mała cebula 2 ząbki czosnku 1 łyżka miodu 1 łyżka masła orzechy nerkowa i dymka Adżika to jedna z moich ulubionych past, bardzo pasuje do mięsa […]

Zaloguj się

Kurs robienia sushi

Przedstawiamy Ci prawie dwugodzinny kurs robienia sushi, dzięki któremu opanujesz sztukę robienia sushi krok po kroku. Pomoże Ci w tym Marek Siol- sushi master z wieloletnim doświadczeniem i szef kuchni Nago Sushi & Sake w Krakowie. 

Kurs zawiera aż 15 lekcji online, po przyswojeniu których będziesz mógł zaskoczyć swoich znajomych nowymi umiejętnościami i przyrządzić samodzielnie sushi w domu. 

Kliknij w poniższy przycisk, aby obejrzeć przykładową lekcję i zakupić kurs.