Podpłomyki nadziewane serem i ziołami

Wróć do przepisów Przygotowywanie: Przyrządzanie: Porcje: Poziom: Składniki 220 mąki 140 ml wody 1 łyżeczka oleju szczypta soli mozarella w wiórkach sos pomidorowy kolendra bazylia przyprawa adżika Cieniutkie placki z mozzarellą i pomidorami lub kolendrą  i gruzińską przyprawą adżika. Na podpłomykach można podawać wiele rzeczy  ten przepis jest kompletnie odwrócony i do środka można włożyć […]

Zaloguj się

Kurs robienia sushi

Przedstawiamy prawie dwu godzinny kurs gotowania sushi w 15 odcinkach, wykonany przez wspaniałego specjalistę z tej dziedziny. Marek Siol przedstawi wam krok po kroku jak wykonać wspaniałe sushi.

Możesz zakupić u nas dostęp do kursu, klikając w poniższy przycisk. W środku możesz zobaczyć przykładową lekcje.