Smażona młoda kapusta z pastą z pistacji i tahini

Wróć do przepisów Przygotowywanie: Przyrządzanie: Porcje: Poziom: Składniki 1 mała młoda kapusta 1 szalotka 400g jogurt grecki 2 łyzki miodu 2 łyzki miodu 10 ml olej świeży koperek 1 pęczek 100g pistacji 2 łyżki pasty tahini z sezamu 50ml wody Nie wiem czy to wiesz ale z młodej kapusty można wyczarować pyszne dania, nie tylko […]

Makaron ryżowy z krewetkami i pastą adżika

Wróć do przepisów Przygotowywanie: Przyrządzanie: Porcje: Poziom: Składniki 80g makaron ryżowy 1 łyzka pasty adżika 4 łyżki oleju z czego 2 do marynaty 6 krewetek argentyńskich lub tygrysich 1 mała cebula 2 ząbki czosnku 1 łyżka miodu 1 łyżka masła orzechy nerkowa i dymka Adżika to jedna z moich ulubionych past, bardzo pasuje do mięsa […]

Curry z burakami

Wróć do przepisów Przygotowywanie: Przyrządzanie: Porcje: Poziom: Składniki 3 szt burak gotowany obrany 2 cebule małe 200ml mleko kokosowe 1 łyżka przyprawy curry 1 łyżeczka mielony kumin 1 gwiazdka anyżu 1 łyżeczka tartych nasion kolendry 1 papryczka peperoni lub chilli 1 łyżka miodu lub cukru lub słodzika ryż basmati kolendra 100g masło Curry w wegetariańskim […]

Zaloguj się

Kurs robienia sushi

Przedstawiamy prawie dwu godzinny kurs gotowania sushi w 15 odcinkach, wykonany przez wspaniałego specjalistę z tej dziedziny. Marek Siol przedstawi wam krok po kroku jak wykonać wspaniałe sushi.

Możesz zakupić u nas dostęp do kursu, klikając w poniższy przycisk. W środku możesz zobaczyć przykładową lekcje.