Świeża ryba – to jest to! Jak wybrać najlepiej?

Porady Marka Coraz częściej sięgamy po świeże ryby, bardzo mnie to cieszy! Poniżej kilka cennych rad jak wybrać rybę w sklepie/na targu. Warto skupić się na kolorze jej oczu – powinny być szkliste, niezamglone. Zwróć także uwagę na skrzela. Jeśli ich nie ma to koniecznie dotknij mięsa ryby palcem albo poproś o to sprzedawcę. Po […]

Zaloguj się

Kurs robienia sushi

Przedstawiamy Ci prawie dwugodzinny kurs robienia sushi, dzięki któremu opanujesz sztukę robienia sushi krok po kroku. Pomoże Ci w tym Marek Siol- sushi master z wieloletnim doświadczeniem i szef kuchni Nago Sushi & Sake w Krakowie. 

Kurs zawiera aż 15 lekcji online, po przyswojeniu których będziesz mógł zaskoczyć swoich znajomych nowymi umiejętnościami i przyrządzić samodzielnie sushi w domu. 

Kliknij w poniższy przycisk, aby obejrzeć przykładową lekcję i zakupić kurs.