Bułka maślana z pastą z nerkowców i daktyli z truskawkami

Wróć do przepisów Przygotowywanie: Przyrządzanie: Porcje: Poziom: Składniki 100g orzechy nerkowca 5szt daktyle 50ml mleka 250g truskawek 1 limonka 1 łyżka miodu 1 bułka maślana np. do burgera 1 łyżka masła Jakiś czas temu odkryłem pastę z nerkowców można ja zrobić samemu, jest doskonała jako baza do deserów, świetnie sprawdzi się w zastępstwie humusu jako […]

Zaloguj się

Kurs robienia sushi

Przedstawiamy prawie dwu godzinny kurs gotowania sushi w 15 odcinkach, wykonany przez wspaniałego specjalistę z tej dziedziny. Marek Siol przedstawi wam krok po kroku jak wykonać wspaniałe sushi.

Możesz zakupić u nas dostęp do kursu, klikając w poniższy przycisk. W środku możesz zobaczyć przykładową lekcje.