Krem chrzanowy z bekonem i szparagiem

Wróć do przepisów Przygotowywanie: Przyrządzanie: Porcje: Poziom: Składniki 0,5 szt seler korzeń 1 duża cebula biała 1 łyżka masła 3 łyżki kremu chrzanowego lub tartego chrzanu 100ml śmietanki kremwóki sól i świeży pieprz szparaga zielona na 1 szt 1 plaster boczku Przepis Wielkanocny ale nie tylko, krem chrzanowy, to miła odmiana jeśli lubicie coś zmieniać […]

Sałatka z bobem i ricottą

Wróć do przepisów Przygotowywanie: Przyrządzanie: Porcje: Poziom: Składniki 500g bobu 100g sera ricotta 1 cytryna 1 szalotka olej 20 ml do dressingu 2 łyżki posiekanego koperku miód olej 20 ml do smażenia Nie przepadasz za gotowanym bobem to spróbuj zrobić z niego sałatkę. Możesz ją jeść samą ale sprawdzi się tez jako dodatek do grillowanych […]

Zaloguj się

Kurs robienia sushi

Przedstawiamy Ci prawie dwugodzinny kurs robienia sushi, dzięki któremu opanujesz sztukę robienia sushi krok po kroku. Pomoże Ci w tym Marek Siol- sushi master z wieloletnim doświadczeniem i szef kuchni Nago Sushi & Sake w Krakowie. 

Kurs zawiera aż 15 lekcji online, po przyswojeniu których będziesz mógł zaskoczyć swoich znajomych nowymi umiejętnościami i przyrządzić samodzielnie sushi w domu. 

Kliknij w poniższy przycisk, aby obejrzeć przykładową lekcję i zakupić kurs.