O mnie – Hungry Eyes
Administrator strony, na której się znajdujesz, przetwarza informacje zawarte w plikach cookies. W przypadku zbierania informacji o użytkownikach zbierane są wyłącznie anonimowe dane w postaci zbiorczej, nie obejmujące danych osobowych. Plik cookie to mały plik tekstowy zapisywany na komputerze użytkownika podczas odwiedzania witryny korzystającej z plików cookie. Podczas następnej wizyty na tej stronie może odczytać plik cookie i wyświetlić strony zgodnie z ustawieniami. Niniejsza strona korzysta czasem z plików cookie, ale tylko dla ułatwienia korzystania z niej. Jeśli nie akceptujesz ciasteczek przechowywanych na Twoim komputerze, możesz zmienić ustawienia w swojej przeglądarce, aby nie zapisywała plików cookie. Zapoznaj się z polityką cookies.

Zaloguj się

Przywracanie hasła

Lub
Nie masz konta? Zarejestruj się

Nie masz konta?

Załóż konto i dołacz do setek przepisów i porad.

Zarejestruj się

Zarejestruj się

Lub

Wyszukaj przepis

Popularne zapytania

Dynia  Kurczak  zupa 
O mnie

Cześć, hej, ho!
Jestem Marek Siol i niezwykle miło mi Cię tu widzieć.

Jestem szefem kuchni, który talent i pasję odziedziczył po mamie. Kulinarną karierę rozwijałem krok po kroku, a raczej talerz po talerzu 🙂 Zaczęło się dość klasycznie – od zmywaka, jednak bardzo szybko zorientowałem się, że gotowanie jest czymś, z czym chciałbym związać się na całe życie.

Kocham gotować. W kuchni mógłbym spędzać cały swój czas – siekając, doprawiając, smażąc, piecząc, ale przede wszystkim karmiąc innych!

Założyłem Hungry Eyes, by móc karmić Cię swoimi pomysłami, pasją i doświadczeniem. Gotuję czysto, komfortowo, z użyciem najlepszych produktów. Na co dzień sam jem zdrowo, lecz nie ukrywam, burger z dużą ilością roztopionego sera raz na dłuższy czas – również sprawia mi ogromną przyjemność!

I takie jest moje podejście. Jedzmy to, co nam służy i smakuje, ale nie trzymajmy się rygorystycznych ram, kiedy mamy ochotę na coś bardziej tłustego czy pełnego glutenu. W moich przepisach owszem, znajdziesz dania bez mąki pszennej, bezglutenowe, wegańskie, ale także z rybą, boczkiem, maślaną bułką i domowym majonezem. 

Serdecznie zapraszam do mojego małego, kulinarnego świata!

4 główne kierunki na mojej stronie

Przepisy

Wszystko, co kocham najbardziej zbieram tutaj, w moich przepisach. Sezonowo, zdrowo i ze smakiem - te słowa najlepiej określają moją kuchnię. Zapraszam serdecznie, gotuj razem ze mną :)

Przepisy

Warsztaty

Już niedługo!

Warsztaty

Poradniki

Masz wrażenie, że wiele aspektów gotowania jest dla Ciebie zagadką? Przeglądaj moje porady i możesz być pewny, że w Twojej kuchni pojawi się nowa jakość.

Poradniki

Sklep

Już niedługo!

Sklep
Jedzenie to największa przyjemność na świecie.

Marek Siol

Ciasto nie zawsze musi być zrobione z mąki

Ciasto nie zawsze musi być zrobione z mąki

Chcesz więcej przepisów ?

rozwiń