O mnie

Cześć, hej, ho! Jestem Marek Siol i niezwykle miło mi Cię tu widzieć.

Jestem szefem kuchni, który talent i pasję odziedziczył po mamie. Kulinarną karierę rozwijałem krok po kroku, a raczej talerz po talerzu 🙂 Zaczęło się dość klasycznie – od zmywaka, jednak bardzo szybko zorientowałem się, że gotowanie jest czymś, z czym chciałbym związać się na całe życie.

Kocham gotować. W kuchni mógłbym spędzać cały swój czas – siekając, doprawiając, smażąc, piecząc, ale przede wszystkim karmiąc innych!

Założyłem Hungry Eyes, by móc karmić Cię swoimi pomysłami, pasją i doświadczeniem. Gotuję czysto, komfortowo, z użyciem najlepszych produktów. Na co dzień sam jem zdrowo, lecz nie ukrywam, burger z dużą ilością roztopionego sera raz na dłuższy czas – również sprawia mi ogromną przyjemność!

I takie jest moje podejście. Jedzmy to, co nam służy i smakuje, ale nie trzymajmy się rygorystycznych ram, kiedy mamy ochotę na coś bardziej tłustego czy pełnego glutenu. W moich przepisach owszem, znajdziesz dania bez mąki pszennej, bezglutenowe, wegańskie, ale także z rybą, boczkiem, maślaną bułką i domowym majonezem.

Serdecznie zapraszam do mojego małego, kulinarnego świata!

Kierunki

4 główne kierunki na mojej stronie

Wszystko, co kocham najbardziej zbieram tutaj, w moich przepisach. Sezonowo, zdrowo i ze smakiem – te słowa najlepiej określają moją kuchnię. Zapraszam serdecznie, gotuj razem ze mną 🙂

Warsztaty

Już niedługo!

Masz wrażenie, że wiele aspektów gotowania jest dla Ciebie zagadką? Przeglądaj moje porady i możesz być pewny, że w Twojej kuchni pojawi się nowa jakość.

Już niedługo!

"

Jedzenie to największa przyjemność na świecie.

Marek Siol

"

Spróbuj również

Zaloguj się

Kurs robienia sushi

Przedstawiamy prawie dwu godzinny kurs gotowania sushi w 20 odcinkach, wykonany przez wspaniałego specjalistę z tej dziedziny. Marek Soil przedstawi wam krok po kroku jak wykonać wspaniałe sushi.

Możesz zakupić u nas dostęp do kursu, klikając w poniższy przycisk. W środku możesz zobaczyć przykładową lekcje.