Bułka maślana z pastą z nerkowców i daktyli z truskawkami

Wróć do przepisów Przygotowywanie: Przyrządzanie: Porcje: Poziom: Składniki 100g orzechy nerkowca 5szt daktyle 50ml mleka 250g truskawek 1 limonka 1 łyżka miodu 1 bułka maślana np. do burgera 1 łyżka masła Jakiś czas temu odkryłem pastę z nerkowców można ja zrobić samemu, jest doskonała jako baza do deserów, świetnie sprawdzi się w zastępstwie humusu jako […]

Curry z burakami

Wróć do przepisów Przygotowywanie: Przyrządzanie: Porcje: Poziom: Składniki 3 szt burak gotowany obrany 2 cebule małe 200ml mleko kokosowe 1 łyżka przyprawy curry 1 łyżeczka mielony kumin 1 gwiazdka anyżu 1 łyżeczka tartych nasion kolendry 1 papryczka peperoni lub chilli 1 łyżka miodu lub cukru lub słodzika ryż basmati kolendra 100g masło Curry w wegetariańskim […]

Papryczki padrone z mozarellą

Wróć do przepisów Przygotowywanie: Przyrządzanie: Porcje: Poziom: Składniki papryczki padrone duże 300g mozzarella w kawałku 300g jajko 2 szt mąka 100g bułka tarta 200g sól suszony czosnek Bardzo fajna przekąska, sprawdzi się jako tapas ale tez jest fajnym dodatkiem do mięsa i innych grillowanych smakołyków albo jako przekąska do wina. Instrukcja Etap 1ZROBIONENakrój papryczki i […]

Zaloguj się

Kurs robienia sushi

Przedstawiamy Ci prawie dwugodzinny kurs robienia sushi, dzięki któremu opanujesz sztukę robienia sushi krok po kroku. Pomoże Ci w tym Marek Siol- sushi master z wieloletnim doświadczeniem i szef kuchni Nago Sushi & Sake w Krakowie. 

Kurs zawiera aż 15 lekcji online, po przyswojeniu których będziesz mógł zaskoczyć swoich znajomych nowymi umiejętnościami i przyrządzić samodzielnie sushi w domu. 

Kliknij w poniższy przycisk, aby obejrzeć przykładową lekcję i zakupić kurs.