Administrator strony, na której się znajdujesz, przetwarza informacje zawarte w plikach cookies. W przypadku zbierania informacji o użytkownikach zbierane są wyłącznie anonimowe dane w postaci zbiorczej, nie obejmujące danych osobowych. Plik cookie to mały plik tekstowy zapisywany na komputerze użytkownika podczas odwiedzania witryny korzystającej z plików cookie. Podczas następnej wizyty na tej stronie może odczytać plik cookie i wyświetlić strony zgodnie z ustawieniami. Niniejsza strona korzysta czasem z plików cookie, ale tylko dla ułatwienia korzystania z niej. Jeśli nie akceptujesz ciasteczek przechowywanych na Twoim komputerze, możesz zmienić ustawienia w swojej przeglądarce, aby nie zapisywała plików cookie.Zapoznaj się z polityką cookies.
Chcesz zaskoczyć domowników? Ten przepis jest genialny , prosty i super smaczny. Łosoś jest bardzo wilgotny i miękki .
Wszystko idealnie do siebie pasuje.
Instrukcja
Etap
Zrobione
Przygotuj składniki, ciasto wyciąg ok 20 min wcześniej z lodówki.
Pieczarki pokrój z kostkę lub zetrzyj, przesmaż ok 5 min na odrobinie oleju z cebulka i delikatnie posól.
Etap
Zrobione
Potrzebujesz kawałek ciasta o wymiarach kartki A4.
Na środku ciasta posmaruj serek i posyp solą i pieprzem oraz ułóż połowę pieczarek.
To samo zrób na górze łososia. serek, pieczarki sól i pieprz.
Etap
Zrobione
Końce ciasta posmaruj roztrzepanym jajkiem. Owiń ciastem rybę i zawiń boki doklej połączenia ciasta trochę mocniej . Nakłuj gęsto widelcem